Då var hösten här och den kom med buller och bong. Trots att man vet att oktober månad Är en höst månad. Man bli så bortskämd när solen och värmen är framme, så nu är det långa tights och tröja med lång ärm som gäller. Var på stadium här i Lund i går och införskaffade ett set. Bra pris för både byxa och tröja. 299kr så jag klagade inte utan köpte det.

Utomhus pass med friskis
SOC RUN tröja och byxa. bild: Stadium

Fick tips om att det var roligt att springa i grupp, så varför inte prova det tänkte jag. Som medlem på Friskis & Svettis så tittade jag i genom vad de hade att erbjuda. Hade hört att de hade någon form av ute aktivitet men visste inte vad det var och vad det innebar.

Så i Onsdags fick jag reda på att i dag Måndag skulle löpträningen börja. Viken tur man kan ha 🙂 så det blev ett utomhus pass med friskis. Det är olika upplägg för varje Måndag. I dag stod det på schemat löpning 5-6km. Sakgtvoch gjort. Först joggade vi lite lätt en km för att sen stretcha. Där efter var det dax att springa. Monumentsparken-Bantorget-Stadsparken-Polhem skolan-Folketspark-Klosters fälad-Friskis. En runda på c:a 7.1km (enligt instruktören, ink. uppvärmning). Har försökt skissa upp rundan med distans.se infogar den kartan nedan.

På måndag är det backträning, men innan det så nu på lördag är det träningens dag, med gratis träning för de som inte är medlemmar. Då är det även ett löppass ute med intervall. Ska försöka gå på det.

Nu är det sängen som gäller. Ha de!