Hur blev det nu med det

Vilodag i dag. Eller? Hur blev det nu med det?

I dag är det söndag vilket innebär vilodag. En viodag som skulle innebära skyltsöndagen, glögg och lussekatter. När frun stack till Friskis för att jobba i tre timmar, så hamnade den ena tonåringen i viloläge medans den andra skulle vinka av sin pojkvän. Livet kändes tråkigt. När jag hamnade i telefonens värld och på instagram så såg jag Anders Snis inlägg där han hade sprungit 30km på löpband medans han kollade på alla som gick in och ut ut kebabhaket mitt i mot där han tränade. Min tanke då. Men vad tusan! Här ligger jag och bara tycker livet är tråkigt. Stack till Friskis & Svettis för att köra ytterliggare ett uthållighets pass på en timme. Det var tio gånger roligare att springa än att ligga och tycka att livet är tråkigt för vädret är skit och ingen är hemma.

Hur blev det nu med det Någon skyltsöndag blev det ingen för vädret var ut dåligt. Blåst och regn. Nu är det glögg och lussekatter framför tv:n dom gäller.

Ha RN skön söndags kväll

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: