Inflammation i Pes anserinus

Då har sjukgymnasten sagt sitt. Inflammation i Pes anserinus

Efter att ha haft ont en längre tid på insidan, precis nedanför knäskålen, har jag nu äntligen tagit mig tid att besöka sjukgymnasten. Efter all undersökning så var inget sönder eller skadat. Det var en lättnad. Utlåtandet jag fick var inflammation i Pes anserinus (gåsfoten). Detta kan bero på en överansträngning i muskelfästet när jag tränat. Vilket kanske kan betyda att jag går får hårt på min träning. Man vill mycket när man är nybörjare, men man får ta den tid det tar. Skynda långsamt.

Detta medför att min löpning får vila tillsvidare, men jag får cykla och gå. Nu blir det att lägga om träning till Indoorwalking och Spinning med styrketräning där det inte gör ont i knät. Detta för att bebehålla och öka konditionen medans inflammationen självläker.

Men i dag är det vilodag och även i morgon. Så på torsdag är det IndoorWalking som gäller!

Ha en skön kväll på er!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: