Sjukgymnasten har sagt sitt. Klartecken för att springa. Dags att kötta på. Eller? Vi kanske ska ta det lite lugnt i början

Ja, då var det då dags för återbesöket hos sjukgymnasten i dag. Längtan var varit stor för att komma dit för att få ett positivt besked. Fick klartecken för att springa. jag fick börja att trappa upp min löpträning. MEN! Ja det fanns ett men också. Nu spökar min vänstra vad och fotled. Hon kom dock fram till vad det var som var fel. Min vänstra fot har en tendens att vinkla sig utåt och då böjer sig knä och fotled på ett felaktigt sätt. som på bilden nedan men bakre foten på en pall eller liknande.

Ska ska jag stretcha mina vadmuskler tre gånger om dagen i tio dagar, få att få de mer lika. Efter det så behövs stretchningen bara efter träningen. Berättade för henne att jag hade tänkte springa 11-18km till helgen med Friskis & svettis i deras Lus(s)iga ruset 2015, men då höll hon för öronen och sa. ”Det har jag inte hört”. Får trappa upp det sakta och säkert och tänka på min löpteknik också. Funderar lite på Sylvesterloppet i Helsingborg den 31/12, men vet inte om jag kommer lyckas med det så jag väntar någon vecka till och anmäler mig.