Riktig härlig känsla när träningen i dag var över. Lite som talesättet lyder ”Det tar sig sa mordbrännaren”

Bloggandet är inte så intensivt som innan känner jag. Kanske ni andra också. Finns bara 24 timmar på ett dygn har jag märkt 😉

I lördags tränade jag på förmiddagen. Två saker som var riktigt roligt med det. Min bästa vän var också med och körde lite på löpbandet. Jag har fått han att bli sugen på att springa. Känns roligt att ha en ”partner in crime”. Den andra saken var att nu känns rehab träningen (som jag titulerar den) riktigt bra. Kändes inget i lördags i mitt knä. Power Walk 45min, jogging 15min och nedvarvning 5minutet. Det var så förra veckans träning såg ut.

I dag är det ny vecka och nytt upp lägg på träningen. Så i dag blev det 40min Power Walk, 15min jogging, 10 löpning och 10 minuter nedvarvning. Är riktigt sjukt nöjd. Kroppen känns som den är på min sida nu. Har varit mycket vilja i hjärnkontoret innan, men kroppen har inte varit riktigt tränad för vad man vill och orkar. Jag har ju en del kondition kvar sedan jag och Lotta tävlade i dans många år. De skorna står nu på hyllan och blir allt mer dammiga medans de andra blir mer grusiga.

Så nu är det framåt!

Ha en fortsatt skön kväll