I dag är en ny härlig dag men med lite träningsvärk. Det är en bra känsla i kroppen dagen efter. Man vet att man lever.

Dagen startar med en god talrik gröt med färsk frukt och mjölk. Aptiten är på topp med alla dessa underbara färger. Med påsk i sikte så kom ett ägg också med i bilden i dag. Händer att man lyxar till frukosten med ägget.

Dagen till äran så är det vilodag på schemat för I går var det löpning för hela slanten efter jobbet.

Bra känsla i kroppen
Min 7.2k runda som jag kallar Linero 7:an

När jag landade hemma efter jobbet, var det till att ta en banan och sen byta om till tränings kläder. Uppvärmning är viktigt, och allra helst för mig som har/har haft strul med mitt ena knä. Så stretching och lite foam roller övningar var det sedan dags att gå ut och springa. Min första kilometer brukar var uppvärmning med lätt joggning. Sen börjar jag springa. Målet från och med nu är att öka distansen och jag hade redan tänkt ut en sträcka där jag använde ”mät runda” på jogg.se väldigt bra site som jag inte använder så mycket, men mäta är den bästa på. Importerar mina Runkeeper sträckor bara i min profil. Annars är jag inte där. Jaja. tillbaka till ämnet. Med siktet inne på 7k och utan musik, var det bara att pinna på. Det började med ett tempo på 6:30 min/km och slutade med 05:22 min/km. Med det så fick jag ett genomsnitt på 5:56 min/km Inte illa pinkat tycker jag.

Med från och med i dag så ska jag vara mer noggrann med mitt protein intag. Blir pulver tillskott till att börja med under dagen.Hur använder ni tillskott?

Protein och C Vitamin boost

I dag körde jag en liten boost med protein och C vitamin. Gott som tusan.

Om vi går tillbaka i ämnet ”Hur loggar jag min träning” så använder jag både Runkeeper och Shapelink. Shapelink känns som komplett och har allt i appen också, men appen kanske skulle uppdaterats lite kanske, men fungerar. Vad använder ni?

Ha nu en skön kväll