I går fick jag dra till gymmet för vädret var ingen höjdare, men det gör inget snart Spin of Hope

Hade bestämt mig för att springa i går på morgonen. Klockan ringde 05:45 som vanligt. Viljan var inte riktigt i löpar form så jag bangade. Visste att det skulle regna på eftermiddagen, men orkade inte ändå. Bestämde då att jag skulle springa inomhus på kvällen på löpbandet på Friskis & Svettis. Sagt och gjort regnet kom och så kvällen. Med en packad tränings väska och en uppäten banan i magen, så bar det av till Friskis. Väl på Friskis så undrade jag vad jag hade packat. Hade glömt både telefonen och handduken. Men Lotta skulle köra Spinning så jag fick låna hennes telefon så jag kunde ha härlig musik i lurarna.

Sen bar det av. Med en upp jogg på 1km (som vanligt 😉 ) så höjde jag hastigheten till en lite lägre hastighet för målet var att hålla på i 60 minuter men inget mål på distans. Bara röra på de gamla benen så långe som möjligt. Det slutade med en härlig ”runda” på 9.10 km.

Snart Spin of Hope
Nöjd efter 60 minuter på löpbandet

Nu på Lördag är det Spin of Hope. Vi är sex stycken som kommer dela på en cykel i de tolv timmar man ska cykla. Passande nog så heter vi Smurfarna. Så det blir lite Spinning då, men ska också springa 10 km för Spring of Hope. Vad gör man in för Barncanser fonden 😉

Ha en bra dag!