Efter en härlig helg, blev det löpning i dag. En bra start på veckan. Härligt

Helgen började med ett löppass med Lotta. Blev nästan 4 km. Var super roligt att springa med henne. Hon blir mer och mer taggad för varje pass som går. Det gillar jag 🙂

Hon och Jag
Härligt när man har sprungit!

Efter en fantastisk helg, är det nu dags att ta tag i en ny orörd vecka. Känslan är spännande. Man vet inte riktigt var den slutar men man har några förhoppningar och mål med en ny vecka. Denna veckan hade jag ett mål att köra minst 10km och ett 7-8km pass. Ska också på nybörjarkursen med Lotta som heter ”inför Lundaloppet” med målet att klara springa alla 5 km på den banan. Själv ska jag springa 10 km banan.

Det blev att jobba hemma i dag för ena dottern skulle dra ut två tänder inför en kommande tandställning och Lotta är ledig för hon hade jobbat helgen. Men lite go från Lotta så var det till att sticka ut på en runda. Efter 2 km vek jag av och körde själv, medans hon gjorde en stort framsteg i sin löpning att spring 5 km. Grymt! Jag sprang vidare genom industriområdet, och in mot hardebergaspåret (en gammal järnvägs vall som är cykelväg i dag) och hem igen.

Blev 11,2 km Riktigt fantastiskt väder och lätt att springa. Då 10 km målet denna veckan har jag satt en bock för nu. 🙂

Nu är det bara och vänta på kvällen och den kommande grillningen som ska göras.

Ha en skön vecka på er!