Nu så börjar distansen att ticka på. Det blir längre och längre. Men inte så mycket jobbigare.

Ja! En vecka sedan sist det hände något här. Trots att jag skrivit ”blogg” sedan 1995 så har jag aldrig varit en inbiten bloggare som skriver flera inlägg om dagen. Men beundrar de som gör det.

Den gångna veckan blev det totalt fyra löppass. Riktigt nice, vilket avslutades med en underbar lördag i Helsingör med vänner och ett löppass med Lotta på Söndagen. Härligt när man bara tar det för vad det är. Är det något tvingande så tröttnar man lätt på det.

Denna vecka började som förra veckan. Med en härlig löpning. I.o.m att Lotta jobbar frivilligt på Friskis & Svettis här i Lund på måndagarna så var för inte packa en väska. Låta Lotta ta väskan med sig och sen spring till Friskis. Sagt och gjort. Stakade ut en runda på jogg.se för att sedan när jag slutat för dagen stretcha och knyta skorna och ge mig ut.

Upplägget är denna dagen att inte bli trött i knoppen. Så med ett lite lägre tempo så startade jag springa. De sista veckorna har jag kört en upplöpning på 1 km vilket fanns denna dagen också. När jag sprungit första kilometern var tanken att öka lite, men inte alls mycket. Märktes att jag höll ett lägre tempo, för att det kändes helt rätt. När jag passerat två kilometers märket kom jag ut på utsidan av industriområdet där det var öppna fält. Vinden hälsade gladeligen på, och den var enorm. Med en vind på 8-9 m/s med byar på 13 m/s så kändes det som man stod still stundtals. Detta höll på till  det att jag sprungit 6km, men då blev jag helt förvirrad i min inprogrammerade karta som jag memorerat. Se själv nedan 😉

Ja vad ska man säga en lite ”fnurra” på tråden blev det. Sprang lite fel. Skyller på att jag var inne i musiken. Hihi. Det bjuder jag på.

Trötta fötter
Nu så
Kändes riktigt gott efteråt

När jag kom till 11.8 km märket så var det bara att fortsätta. Tanken var från början spring 12.2 men det fanns mer att ge 🙂 Kändes helt magiskt faktiskt.

I dag är det dags app springa lite med ”inför lundaloppet” gruppen på Friskis med Lotta.

Ha en fortsatt bra dag på er ”out there”