Dagarna tickar på och snart är det dags att avlägga examens provet. Varje gång jag är i slutet av ett löppass tänker jag på Forrest Gump och repliken ”Run Forrest Run” och samtidigt tänker jag på mig själv ”Run Jens Run”

Nu börjar det dra i hopa sig. För 226 dagar sedan satte jag mitt mål i mitt första blogg inlägg. Att lära mig att springa och avsluta med ett halvt maraton. Dagarna rullar på och om 16 dagar är vi där. Längden på de långa löpnings passen börjar bli längre. Med ett 13km pass och två 15km pass, och där i mellan många 10:or, 7:or och 5:or, så känner jag mig redo att inta Göteborgsvarvets 21,097 km. Samtidigt som jag känner mig grymt taggad och med en längtan som är enorm så växer det fram tvivel och nervositet också. Men de tänker jag inte så mycket på. Detta blir bra ska ni se 🙂 Brukar tagga mina inlägg med #runjensrun på Facebook, Instagram och Twitter så det är lätt att hitta mina tankar kring mitt mål.

Denna veckan blir/har varit fantastisk löpning i.o.m vädret. I skrivande stund har det blivit ett 15,5 km pass och ett morgon pass i dag på 5,3 km. Blir ett pass på Lördag. Tror det blir ett 10 km pass då.

Nästa vecka blir första tävlingen för året. Lundaloppet 2016 står för dörren på Lördagen den 14/5. Jag och Lotta ska bl.a. springa. Jag 10 km och Lotta 5 km. Ska bli sjukt kul. Så den ända träningen nästa vecka blir nog i Lissabon, sen är det loppet på lördagen.

Härligt väder på morgon passet
Run Jens Run
En slut man efter 15,5 i måndags

Ha en skön dag!