Målet är uppfyllt och känslan är enorm. Denna gamla kropp som legat i dvala i sex veckor klarade det 15km. Cphhalf here we come

I dag är det dagen efter. Dagen efter som jag fixade mitt mål för att ta mig till Köpenhamns halvmaraton. Fixade jag 15km och kroppen kändes som den höll, så skulle jag anmäla mig. Men i dag är kroppen seg. Ömmande ben och trötta fötter.

Men i går var en helt fantastisk löpning. Allt kändes bra. Kroppen ville vad jag ville. Kände dock domningar i högerfoten mellan 5 och 7 kilometern men det gick över. När jag kom till djävulsbacken vid 8km var jag pigg och frisk. Efter spurten i backen kunde man känt sig lite mindre vassare 😉 sen blev det lättare och lättare. När jag kom till 12km viste jag att jag hade en stigning på 22m i två kilometer. Det var bara att komma igen. När 14km kom så var målet så pass inriktat att jag viste att jag fixade det. Men den var tuff. Riktigt tuff.

Cphhalf here we come
Sliten efter 15 kilometer

Snitt tiden på passet blev 6:08 min/km vilket jag är nöjd med. Pricken på i:et var att jag hade vädret med mig. De andra måndags passen har det blåst och vissa gånger även regnat. I går bar det sol, 25 grader och nästan vindstilla. Så härlig löpning. Hade inget att klaga på i går. Bara ta in omgivningen och njuta.

Nu blir det att ha vilodag i dag och gå på malmöfestivalen med familjen.

Ha en bra dag