Ja mitt 2016 i löparspåren har varit helt fantastiskt. Trodde aldrig att JAG skulle göra allt detta för 3 år sedan.

Året började med målen satta. Det skulle bli Lundaloppet och veckan efter skulle det bli mitt stora mål. Göteborgsvarvet! Men året började också med skada. Hade problem med ena knäet och började så smått att komma i gång med Cross trainer och Power walkes. Men i Februari började jag åter springa men då kontrollerat inomhus. Dock inte så kul kanske. Älskar utomhus löpningen.

I Mars kom jag äntligen ut igen efter en skadeperiod.  Med ytterliga lite alternativ träning Mars ut så var det dags att göra något riktigt bra för Barncanser fonden. Det var dags för Spin of Hope. Man hyr en plats på en spinning som ska vara aktiv i tolv timmar. Från 07:00 till 19:00. Cyklade två pass och sprang 10km. Kändes som en bra gärning.

15km gränsen skulle passeras, och det gjorde den. I April så passerade jag den. Så god känsla. Men nervositeten började komma inför mitt stora mål jag hade satt. Halv maraton i Göteborg. Men Det ska gå. Så är det!

Med första loppet 2016 bara en vecka fram så var jag super nervös. Det var ”bara” 10km i Lund på Lundaloppet 2016, men ändå. Hur skulle jag lägga upp loppet? Hur fort skulle jag springa? Ja tankarna var många. Det fick bli ett test lopp inför Görteborgs Varvet veckan efter. Allt gick bra och jag var nöjd.  Och min första race rapport blev också skriven

Jag och Lotta fixade Lundaloppet 2016

NU!
Dagen hade kommit, och jag min vän åkte till Göteborg för att äntligen ta mig an mitt slutmål. Wow! Detta var riktigt stort. Väl framme på start linjen var jag riktigt fokuserad. Detta skulle fungera riktigt bra. Och det gjorde det. Jag kom i mål och med enligt mig en bra tid för att vara första gången. Upplevelsen var grym. Vilken folkfest det var runt banan. Wow! Detta skulle jag göra fler gånger så var det bara! Race rapporten för Göteborsvarvet blev skriven och jag fick skriva av mig av min upplevelse.

Målet var uppfyllt och nu kunde man vara stolt och lägga skorna på hyllan.

Haha!! Nej tror inte det. är det något som jag fastnat för så är det löpning. Blev kanske en lite soft sommar men lite löpning blev det. Blev och Midnattsloppet Malmö 2016 och som 41års present så blev det halv maraton i Köpenhamn också. Så mitt 2016 har varit riktigt bra.

Just nu är det kanske inte det för jag är skadad i vänster knä. Har löparknä och det är inget jag rekommenderar, men Vänta ni!

I’ll be back!

Nu ska vi fira in 2017 och se fram i mot all möjligheter den har att ge!

Gott nytt löpar år på er alla!