Jordgubbar och rosé

En härlig kväll på Lomma Beach med jordgubbar och rosé med min älskade fru. Vinet var ett Jacobs Creek UnVINED alkoholfria. Sommar är bara så bra.

Dagen som slutade alldeles perfekt. Lotta  hade bestämt sig för att sticka till Lomma Beach på sin ledig dag. Så när jag hade slutat jobba så tog jag bussen till Lomma. Innan bussen gick så var jag inne på Ica och köpte lite jordgubbar och en flaska Jacobs Creek alkoholfria rosé. Riktigt möjligt med lite rosé och jordgubbar på stranden.

Jordgubbar och roséJacobs creek UnVinedLomma BeachKvällen avslutades med lite god mat i hamnen och en busstur hem. 🙂

Älskar sommaren!

Ha det gött!

Följ min blogg med Bloglovin

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: