Känslan är viktig. Eller är den det? Lätt att man känner efter för mycket kanske men man vill att kroppen ska hålla och att man ska få energi medans man har roligt. Men när upplägget är att ”Starta löpningen från noll” så längtar man till man är i form igen.

Klockan ringde 05:30 och dags att börja en ny vecka. Alltid lika roligt. Ofta vet man vad som väntar på jobbet när man kommer dit. Men hällregn utanför buss fönstret när jag steg av i Malmö så hade jag inte tror att det skulle bli utomhus träning i dag. Men! Så blev det.

Efter min lila kock session vilket slutade med en korvstroganoff, med fullkorns ris och sallad var det dags att sätta på löparkläderna. Äntligen. Det blir en Powerwalk med inslag av jogging mellan lyktstolparna. Först en uppvärmning med Powerwalk på 5 minuter sen 30 sekunder jogg, 90 sekunder PW och så I sex repetitioner. Men när det var slut var jag bara tvungen att ta 4 repetitioner till. Känns så skönt nu. Men det värker lite i knäet.

Nu är det känslan ”Starta löpningen från noll” som jag kör efter i ett långsammare tempo. Hoppas på att det fortsätter att vara ett steg fram, för att två steg bak är ingen höjdare.

Ha en skönt kväll på er!