Ont, Rehab, dålig stämning. Ja det är det som varit de senaste året, men i går kändes det som att det blev en bra jogging denna sidan jul varje fall.

Det går bra nu! Så bra att jag har börjat jogga lite ute. De senaste veckorna har det bara blivit att jag jobbar 4km inonhus på Friskis & Svettis här i Lund. Provade också köra en power walk utomhus förra veckan och det kändes så het underbart. Men så i går var det dags att köra en jogging runda utomhus.

Det hela började med en Power Walk först kilometern, för jag vågade inte bara bränna på. Sen började jag jogga på. Det märks ganska snabbt att det varit lite mer än ett år sedan man var ute och sprang. Eller jag sprang inte tyckte jag. Jag joggade bara. Men men! Det som räknas är ju att jav var ute och rörde mig snabbare än power wack kan jag tycka 😉

Tycker det är så skönt att skriva något annat än ont, rehab, skada och annat som får en på dålig stämning. Hade faktiskt inga förhoppningar i somras att jag skulle jogga på denna sidan jul. Man hoppas ju inte allt för mycket så man får backslag.