En helg som var underbar som innehöll vänner, gemenskap, och tacos har jag nu lagd bakom mig för att se om jag kan belöning till mig om jag når 10 kilometer sträcket innan nyårsafton. Detta ska bör gå om kroppen håller. Håller tummarna när jag skriver detta.

Vintern börjar komma till Skåne och Lund, så den gångna helgen började med ett löppass inomhus på Friskis & Svettis här i Lund.

På löpbandet kan man ställa in hur länge man ska springa så först ställde jag in den på 40 minuter. Tiden tickade på precis som antalet kilometrar. När jag passerat 35 minuter höjde jag slutmålets tid till 50 minuter. Men det vara bara det när jag sprungit 10 minuter till kände jag att åtta kilometer inte var långt i från, så sagt och gjort. 8 kilometer skulle det bli och det blev det också. Riktigt härligt. Känns som en hel evighet sedan sist jag sprang så långt.

Helgen fortsatt sen med en Power Walk på Söndagen på 6.8 kilometer. Wow, denne mannen kan röra på sig! Hihi

Och i dag är det måndag. Härligt tycker jag. Ny vecka och nya utmaningar. En utmaning som jag tog mig ann i dag var att köra 8 kilometer ute. Det är alltid jobbigare att springa ute, för man har väder och backar som man inte har inomhus. Men jag lyckades. Och flåset är ganska dåligt precis som innan. Spräcker jag 10 kilometer gränsen innan nyårsafton så har jag en belöning till mig själv som jag ska göra. Längtar och hoppas jag lyckas.

Belöning till mig

Nu är det dags att göra en god räkmacka. Är värd det 😉

Ha en skön kväll!