Skidåkning och träningsvärk så inga bekymmer, bara förkylning. Det är orsaken till att jag dröjt med träning och skrivande här 🙂

Nu är det väldigt länge sedan som jag skrev något här, men det ska vi förändra. Det är inga bekymmer som varit orsaken bara förkylning. En rackarns förkylning. Men innan det så började jag köra lite med löpgruppen på Friskis & Svettis här i Lund igen. Det är alltid roligt för alla är så positiva och glada. Sen skulle jag med jobbet till Sälen för att lära mig att åka skidor. Det var ju en upplevelse. Men extrem träningsvärk när jag kom hem och skavsår, så blev det inte mycket träning.

Men i början på April var vi med husvagnen i Tylösand och löpargrejorna var med då också. hihi. Blev en liten runda på Prins Bertils stig. Hem herre gud vad det var jobbigt.

Njöt så mycket av utsikten an jag hade glömt att jag sprungit nedför ganska mycket för att nå havet, men sen skulle man upp också. och det var ingen lång backe utan en kort och brant. Jag fick gå upp. Inget jag brukar göra, men det var helt sjukt.

Sen kom den som ett brev på posten. Den ihärdiga förkylningen. Suck! Men nu är den snart het borta. I måndags kunde jag inte låta bli att känna lite på löpstegen. Körde en härlig och relativt platt runda runt Stora Råbylund. Men det var jobbigt. Shit! När jag passerade 4 kilometer trodde jag det var 5 kilometer som var passerat. Vilja att bara vara hemma för stunden var stor. Passerade 5 kilometer och hade c:a 800-1000 meter hem där i från. När jag sprungit 5.45 kunde jag inte mer. Kroppen sa ”Stopp”. Wow, vad trött jag var. Både förkylningen och skippade tränings pass hade satt sina spår. Men nu ska det förändras. I morgon Torsdag ska jag ut igen. Så är det bara.

Over and out 😉