I dag blev det några svettiga droppar och så insåg jag att jag hade ett inlägg som inte blivit av när jag började på detta. Man kan ju inte hinna med allt i välden ju. En sak i taget 😉

I fredags hade jag en del motgångar i jobbet och behövde ett break. Snörade på dojorna till lunch och begav mig ut på en riktigt härlig runda. Förstår fortfarande inte hur jag kunde ha så mycket spring i benen som jag hade då. Det bara flöt på och slutade med 5 härliga kilometrar in på kontot i en genomsnitts fart på 5:48/km. Helt magisk var känslan kommer jag i håg.

Och den härliga känslan hade jag tänkt skriva om i fredags, men märkte i dag, Måndag, att så blev inte fallet. Hade bara skrivit huvud texten och laddat upp en mild 🙂 Jaja!

Men så kan dagen i dag då. Dagen började med att gå upp 04:30 och börja jobba 04:45. Så är det i bland. Man får jobba när det är så lite användare i systemen om de ska underhållas.

Dagen har varit fantastisk i dag. Som många andra dagar. Jobb dagen fick sluta kl 15:45 i dag. Lagom arbetsdag känns det som. Hunnit med mycket. Men avslutar vi jobbet får vi göra något annat ju! Vi kan ju inte bara ligga i soffan och svettas. Då kan man ju springa och svettas i stället. Haha! Sagt och gjort.

Skulle bli en 6km runda var tanken så det var bara att pinna på. Började första kilometern i nästan exakt 6:00/km och sen ökade jag lite tänkte jag. Det gick ju bra i fredags. Riktigt härlig känsla. Fram till 4,5km var det riktigt skönt att springa. Sen började jag tycka det var tungt och jobbigt och så ökade jag lite till. Jag ska fixa 6km! Jag ska!! Var nästan hemma och började springa fram och tillbaka för att få in sträckan. Men sen högg det bara till i sidan så jag fick stanna. 5,90km. MEN snälla!! Det var ju så nära! Jaja. Strunt i det nu. Jag är super nöjd med vad jag har åstadkommit. Slutade med en bättre genomsnittstid än i fredags också 5:46/km. ”Det tar sig” som mordbrännaren sa 😉

Nu blir det att göra lite quorn wok till familjen och sen en lite promenad med bästa frun.

Livet är vad man gör det till! Gör något bra i dag vet jag

Spring lugnt!!

//Jens