En långlördag som blev en riktigt bra lördag. Tankarna har börjat florera om nya mål och drömmar efter gårdagens distans och känslan i kroppen i dag. Ska kroppen hålla för drömmarna? Vi får se hur det slutar. Midnattsloppet i Malmö är bokat den 8:de september varje fall.

I går var det dags för långlördag. Min långlördag är kanske inte vad Wikipedia tycker för jag gillar inte shopping. Långlördag för mig är så klart i löpningens tecken. Hade inga mål men hade bestämt mig att det skulle blir mer än sju kilometer. Med min Maj listaSpotify i lurarna och mitt svettband om handleden på så vad det dags att köra! När Runkeeper Kate tyckte att vi passerat två kilometrar så kändes livet helt underbart. Solen skiner, bra musik och en kropp som tycker detta är helt fantastiskt då mår jag som bäst.

När jag passerade fyra kilometerna hade jag bestämt mig det skulle bli tio till slut och känslan var helt underbar fortfarande. Men resan började här att ta sig upp 45 höjdmeter på en sträcka på tre kilometer. När jag kom till den sjunde kilometern så kunde jag känna lite obehag i mitt vänstra knä.
– ”Skulle detta vara max jag skulle kunna springa tro?”
Det var tanken som kom upp. Men jag fortsatte i mitt tempo för detta skulle inte hände.

När jag passerade kilometer nio så var det jobbigt, men pannbenet växte så jag lyckades komma till de tio som hade blivit som målet. Var så super skönt och kroppen höll.

Nu så här dagen efter börjar det poppa upp en del mål som hade varit super roligt att kunna nå, men en sak först. Måste springa lite fler tior och sen öka distansen i samma tempo som jag hade i går, för att se om kroppen håller hela vägen. Som sagt vi får se, men drömmar är roligt och viktigt för att man ska kunna ha livsgnistan uppe 😉

Ha en skön Söndag