Det blev en brittsommar runda till Kyrkheddinge och tillbaka till Lund. Bättre än så får man inte en förmiddag i oktober när det är 18grader ute

Då var det lördag igen. Men inte vilken lördag som helst. Bästa frun har en tuff jobb helg och svärmor fyller år. Men det händer mer än så. DET ÄR JU LÅÅÅÅNG LÖRDAG.

Så efter en otroligt god frukost och TV4s nyhetsmorgon så var det dags att sticka ut på min runda. Ända sedan min 13km runda förra lördagen så viste jag var jag skulle springa, men jag viste också att det skulle vara en utmaning. Skulle min kropp fixa 17-18km istället för 14km som är det längsta sedan 2016.

Med en temperatur på 18 grader var det lätt att knyta skorna och ta sig i väg. 5km passerades men en skön känsla och ett genomsnitt på 6:40min/km.

Sen var det dags att svänga av mot Kvärlöv och byta underlag. En grusväg som knappt fanns med på kartan. Och så kom jag till min vändpunkt. Kyrkheddinge!

En brittsommar runda till Kyrkheddinge

9km var löpta och dags att vända skutan norrut. Att ha den friheten att få vistas i ett sådant vackert landskap som Sverige levererar varje dag är helt fantastiskt. Kyrka nummer tre passerades efter 11 kilometer. Och nu var det den super långa sträckan ut till väg 102. Börjar jag bli trött är det tungt att se en ”endless road” framför sig.

Men när jag hade korsat väg 102 så var det ”bara” tre kilometrar kvar. Men den sista var så jobbig. Började känna i benen att det var max vad de klarar av just nu.

Men nu har jag gjort det! Sprungit längre än 14km. Snart är jag på 21095,5 meter och snusar. Hade varit så gött. Då ska jag boka mig till en halv mara så är det bara.

Ha en super skön helg