Ja! Ett nytt år står för dörren och dags att se tillbaka på året som varit. Mitt 2018 i löparspåret var inte spik rakt precis

Ett år med blandade funderingar och mål. Tankar som om det är möjligt att kunna springa en halv mara igen i mitt liv eller inte. En distans som jag bara älskar.

Januari och Februari var månaderna när jag försökte komma i gång igen efter 2017 års flopp på grund av skadan i knäet. Allt handlade om att börja om från ruta ett i gen och ta allt väldigt lugnt så inte knäet skulle strejka igen.

Men i April kom jag i gång på riktigt, allt kändes bättre. Både kropp och knopp. Fanns en liten vilja att kunna springa 10 km på Lundaloppet men han inte springa så långt utan att det skulle kännas i knäet.

Sen kom Maj och sommaren. Men herre gud vad härligt. Fick till riktigt många tränings tillfälle i Maj. Men sen kom semestern och vi drog ut med husvagnen i tre veckor. Hade dock tränings kläder med, men blev bara två gånger. Men vad gör det. Semester är ju när man gör det som är roligt för stunden.

Sen var det dags att börja ta tag i livet när september kom så sprang jag allt längre runder per tillfälle och det bli bara roligare och roligare. Fick även springa mitt första lopp för året. Midnattsloppet i Malmö. Så roligt och kom under 1 timmes gränsen som var målet.

När oktober var passerat viste jag att mitt mål skulle kunna genomföras. Kroppen var med mig till 100%. Jag skulle ge mig den att springa i Lissabon. Glädjen i löpningen blev bara större och större. För i December var loppet och flyget bokat till Lissabon som gör av stapeln den 17/3 2019.

Med locket på 2018 så sprang jag 607,5 km på 82 tillfälle. Bra för att bara mig, så jag ör grymt nöjd med mitt löpår

Gott nytt år på er och ta hand om er!