Sista veckan i februari och många tankar inför mitt mål i mars och varför det inte blivit så mycket löpning och hur jag kan förbättra det.

Oj vad dålig jag har varit på att blogga på sistone. Måste bli bättre på det. Men så här sista veckan i februari är ju läge att skriva lite vad som hänt i februari

Vädret har ju varit hyfsat överlag och nu sista veckan så har det blivit vår i luften. Riktigt härligt. Lika härligt har det inte varit med löpningen. Har knappt blivit någon löpning, vilket är super dåligt. Har kört ett Indoor Walking pass med intervaller på Friskis i Lund varje fall stående på tisdagarna. Grymt bra alternativ träning som jag måste rekommendera.

Okej! Löpningen! I dag den 25:e så har det bara blivit tre löppass och då mellan 12 och 18 kilometrar. ”Skärpning Nisse!!”. Det går aldrig att skylla på något. Allt handlar bara om dålig planering och ”få röven ur vagnen”. I torsdags kväll tog jag fram alla löpar saker jag behövde och ställde klockan på 05:00. Klockan ringde fredag morgon! Fick jag röven ur varanen. NEJ! Nu måste jag få till minst två pass per vecka plus mitt Indoor Walking pass.

Förra veckan köpte jag en löparryggsäck från Asics (länk till vilken det är) med 10 liter utrymme att packa saker i bl.a. tanken är att börja springa hem från jobbet. Kanske inte hela vägen till att börja med. Är ju 21km cykelväg mellan Malmö och Lund, så det fixar jag inte innan Halv maran i Lissabon. Behöver ju inte skada mig innan. Så denna vecka ska det bli av.

Känns också som en bra idé för man är färdig tränad när jag kommer hem och har hela kvällen framför mig. ?

Lite bilder från Februari löpningen
Så bara på det! Ny vecka och allt!
Ha de!