I dag skulle jag prova på något jag inte gjort innan. Transportlöpning hem efter jobbet. Detta ska jag göra fler gånger det är sak som är säker.

Innan dagen slutade i går så packade jag min löparryggsäck som jag pratade om i förra inlägget, med skor och kläder.

När jag tog bussen till jobbet så hade jag både min kontors ryggsäck och löparryggsäcken med mig, för här skulle springas lite Transportlöpning hem hem från jobbet.

Klockan slog 15 på jobbet och dags att stänga datorn. Nu var det dags att byta om till löparkläder 🙂 Vet inte om man kallar det för att fuska men ville inte springa alla 21/22 kilometrarna det är från centrala Malmö hem till Lund. Så jag tog bussen 7 kilometrar och hoppade av vid Burlövs Center.

Transportlöpning hem

Min rädsla var att det skulle vara riktigt jobbigt för det är ca 80% raksträcka till Lund. Men med musik och andra tankar var det mycket lättare än vad jag trodde från början. Soligt väder och bara lite vind i mellan åt, så jag kan inte klaga.

När jag kom till Lund hade jag 5 kilometrar kvar. Moln började hindra solen och det blev genast kallare. Men det var ju bara 5 kilometer kvar, så det bar bara att löpa på.

Väl hemma var känslan bara så underbar. Tagit mig hem från jobbet med benen. Träning klar och snart dags för halv maraton. Känslan bar enorm. Kommer definitivt att göra detta fler gånger. Men nu! Soffläge

En en skön kväll!