Från en god frukost till månadens halvmaraton avklarad på en bra tid och även få en rund tur runt Lund.

Dagen började riktigt bra. Ensam frukost med datorn för att planera lite inför sommarens husvagnssemester Ska bli så roligt och längtar som bara den.

Sen bar det till att ta på löparkläderna, stretcha och sen ut. Jade inte något riktigt mål med dagens runda men kändes som det kunde bli 10km varje fall.

Startade och hamnade på ca 6.20/km vilket jag tyckte var en super bra fart. Fastnade kring denna farten de tre första vilket var riktigt skönt.

Utan att tänka på det så gick det fortare. Vädret och känslan var bara helt underbar så jag kan förstå att det gick snabbare och snabbare. Gick ner på 5:30 någon kilometer fram till 13:an sen gick det trögare. Inget jag kan säga att jag kände men så här efteråt ser jag det.

För varje kilometer som jag sprang så sa klockan till och jag brydde mig inte om jag sprang snabbare eller långsammare. Var så skönt att bara springa ?

En vända in på Sankt Hans Backar blev det också, men blev bara ”rakt” igenom. Ganska backig där men så härlig miljö att springa i.

Mellan 16 och 17km passerade jag Lunds gigantiska spårvägs bygge. Ska bli så roligt när det är klart. Vet att många Lundabor inte håller med men gillar när man tänker till och utnyttja naturen och smälter in trafiken i den.

Efter 18km så gick allt bara fortare och fortare och vid 19,5km så ville jag bara vara hemma. Nu var det jobbigt. Men jag krigade på och var hemma 9 minuter fortare än Lissabon halvan som jag sprang.

Så nästa månad så sökandet bli något liknande. Springa runt Lund i en halv mara. ?

Ha en fortsatt fin dag