Med bara några timmar kvar av ett riktigt bra år i löparspåret så är det dags att summera det.

2019 började med ett mål som jag längtat efter länge att sätta. Viljan hade funnits länge att sätta det som mål istället för att bara drömma om det.

Målet jag pratar om är att lyckas springa 21097,5 meter igen på ett bräde. Detta skulle hända då jag redan beställt boende och flyg till Lissabon till den 17 mars.

Jag lyckades men inga rekord tider precis. Det var ju inte det som var målet, utan att lyckas ta mig igenom.

Sen fanns inga stora mål när detta var genomfört, men viste att jag skulle springa Lundaloppet. Det går ju hemma så varför inte. Det jag inte räknade med var att jag skulle sätta PB på 10 km. Hade en vilja att göra det veckan innan, och när jag stod på startlinjen. Och jag lyckades. ?? Känns så gott.

Månaden efter Lissabon kändes det ganska okej att prova en runda runt Lund som var 21km och det fungerade bra. Detta gjorde jag till och med september sen blev jag väldigt förkyld och vågade inte sätta hälsan på spel, men det var roligt så länge det varade.

Ett roligt minne var när hela familjen var med på Midnattsloppet i Malmö. Vi var tre av fyra som sprang och det var så roligt. Med bästa enmans hejarklacken så var det något a det roligaste jag gjort med familjen på länge. Så nästa år gör vi det igen.

Under sommaren bestämde jag mig för att springa Atea Helsingborg Half Marathon, som var ett grymt lopp. SÅ många utmaningar. Banan var grymt jobbig men man ska ju kämpa för medaljen ju ?

I mitten av November kom jag i gång med min träning på alvar igen och nu så här sista dagen på 2019 och sista dagen på 10-talet känner jag mig grymt taggad för 2020

Så mina mål för nästa år är…

  • Slå mot PB på halv marathon
  • Köra 21km 1 gång i månaden hela året

Ha nu ett Gott Nytt År och var rädda om varandra