Nu är det 3 månader sedan jag var inne här och skrev något. Känns som detta året börjar bli det sämsta blogg året genom tiderna. Men nu går vi mot snabbare tider

Siste mars var senaste gången som jag skrev något här. Mycket har hänt sedan dess. Liver är underbart, men vardagarna är tråkiga. Fortfarande jobbar jag hemma och ingen social kontakt med andra (i stort sätt) än familjen. Släkten ligger i riskzonen så inte ens de träffar vi.

Så jag bestämde mig för att ta någon löpar kurs på distans så kanske jag kan bli motiverad till att springa. Först var det 6 veckor med ”Vårlöpning med SnabbaFötter” och det slutade också med att jag vann en startplats till Helsingborg Halv Maraton den 5 September.

Startplats till Helsingborg Halv Maraton

Efter det träningsschemat så erbjöds jag att ta nästa coachade löpschema som heter ”Bli snabbare i sommar” och det är Snabbafötter Kenth som håller i detta också. Gått med på ett träningsschema för att bli snabbare på milen, och lyckas göra den på 50 minuter. Just nu har jag putsat min form på 10 kilometer med 1 minut. Så jag går mot snabbare tider som set ser ut nu 🙂

Göteborgsvarvet blev inte av i år men vi blev erbjudna att köra det virtuellt, alltså på hemma plan, och det nappade jag på. Har också sprungit 2 andra virtuella lopp också. Två stycken av Coronamilen som anordnades för att samla i hop pengar till radiohjälpens camp mot Corona.

Nationaldagen så gjorde jag något roligt. Jag sprang Hälsans Stig som går 11.4km igenom Lund. Så roligt det var, men sprang fel några gånger. En led/stig som går igenom Lund. Något Hjärt-Lung fonden för att främja rörelse som är bra för sitt hjärta. Finns många sådana runder i städer i Sverige, och finns också en app där alla är samlade. Fick ju också ha min inofficiella tävlingströja när jag springer lopp utomlands på mig under rundan.

Just nu är livet på topp varje fall. och det kan ju inget annat vara när jag springer här i Skåne. Så vackert. Både kl 05:30 på morgonen som 17:30.

Ha nu en fantastisk sommar och gör något bra av den. Springa kanske 🙂
Ta hand om er och håll avstånd så kanske vi kan börja springa lopp och träffas som vi gjorde förr till hösten.

Kram!