Inga lopp. Inga möten. Inga sociala möten. Usch ja, vad mycket är jobbigt psykiskt nu. Men glöm inte din löpning under pandemin för är ett ett bra sätt hålla huvudet rent från för mycket tankar.

Nu är vi där igen. Långt mellan inläggen. Men det är så lätt att det blir så här för att det är mycket som ska klaffa i familjelivet. Då är det kanske en del som tycker det är konstigt för jag har vuxna barn, men det handlar inte om det utan det är alltid så jag väljer alltid ”Family first”

Mycket har hänt sedan sist jag skrev. Online träning en med Snabbafötter Kenneth (som jag skrev i förra inlägget) slutfördes med ett bra resultat och pärsade på 10km på 51:55.

Har också försökt köra en Runstreak på 100dagar, men gav upp efter 15 sprungna dagar. Glädjen i att springa försvann, för att det blev helt plötsligt stressig att springa för att allt runt om kring skulle klaffa då min löpning stod i fokus. Nej fy! Det gör jag inte om igen.

Så nu är det full fokus på njutning. Både med och utan musik i öronen när jag är ute och springer. Har blivit tidiga morgon rundor när Lund sover till mina halv marathon rundor runt Lund. Så härligt.

Som jag sagt innan. Man kan om man vill. Vill man inte kan man inte heller. Det är som mitt digital yrke som består av 1:or och 0:er. Antingen vill man, eller inte. Vill man inte har man ingen rätt att klaga heller.

Det sjuka är att utan att ha tränat för det (efter sommaren) så har jag vid tillfällen gjort ytterligare pers. Två gånger där jag gått ut i spåret med tanken att ligga lite lågt och njuta, har slutat i ett pers på 10km och ett på 21km. Helt galet egentligen om man tänker efter. Så löpning under pandemin är rätt nice kan jag tycka 😜

Så nu kör vi!