Glutenfria Bönbullar

Glutenfria bönbullar

Dessa frukostbullar är helt glutenfria och innehåller inget mjöl. De är baserade på vita bönor och är riktigt goda. Prova du också vet ja

Ingredienser

  • 1 pkt Stora vita bönor
  • 3 Ägg
  • 2 msk Fiberhusk
  • 2 tsk Sötströ
  • 2 tsk Bakpulver
  • 2 msk Äppelcidervinäger
  • Salt
  • 1 ägg
  • Vallmofrö

Instruktioner

  • Ställ ugnen på 200 grader
  • Låt de vita bönorna rinna av
  • Mixa alla ingredienser till en jämn smet. Det kommer bli en kletig deg av det.
  • Låt sväll i 5 minuter
  • Degen kommer att ge 6 frallor. För att forma de lättare så ha vatten på händerna när du ska rulla de.
  • Pensla frallorna med ett uppvispat ägg och strö över vallmofrö.
  • Ställ in i mitten av ugnen i 20-25 minuter, beroende på ugn

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.