Ett januari som levererar med både alternativ träning som långpass. Men hjärnspökena finns där. Klarar jag min utmaning.

2018 avslutades med Sylvester loppet som vanligt. Men det vår då. Nu är det ett nytt år. Januari är både lätt att ge mycket för att sen i slutet på månaden varva ner. Eller hoppa över hela januari för att små starta sina aktiviteter i februari.

Mitt januari har varit bra. har dock inte lagt all tid på bara löpning. Har börjat köra gruppträning på Friskis & Svettis här i Lund. Det blir Indoor Walking intervall en gång i veckan. Försöker också att gymma med yngsta dottern en gång i veckan. När det gäller löpningen har det blivit minst två löppass. Och jag försöker också få in mina ”långlördags pass”, alltså långa distanser på 15km och längre.

I dag blev det till att sticka ut på ett långlördags pass som slutade med 18km. Kändes riktigt skönt att få det gjort och känslan i kroppen var bara underbar (förutom de stumma låren efter 15km ?) Detta för att det ”Bara” är två månader kvar till halvmaratonet i Lissabon. Är lite stressad av det och nervös. Tror nog att det är lite troll i huvudet bara, för det var så länge sedan sist som jag sprang en halva. Jag vet att jag kommer att fixa det men lätt att fastna i tankarna. Ser ut att vara relativt flackt lopp förutom när vi springer av bron Ponte 24 de Abril.

Ha en skön kväll!