Känns som att Sveriges nationaldag firas på så många olika vis. Inte sedan dagen blev en helgdag i kalendern har det börjat blomstra vad som bör göras en dag som i dag, men tycker vi ligger långt efter våra grannar ändå. Jag börjar dagen med löpning medan frun jobbar varje fall

Uch! Har inte skrivit på länge kom jag på. Har inte varit så aktiv att springa heller. Varit ute med husvagnen med bästa frun och lite långhelg där i mellan. Vi var i Mölle(Insta ”vårt husvagnsliv”) förra helgen, vilket var behövligt med lite cutoff.

Så kom värmen på riktigt också! I går den 5/6. Så varför inte ta en runda på 5km. var tanken. Men när jag insåg att min 5km runda var lite backig så sprang jag ett annat håll som också skulle va ca 5km.

Men NEJ! Det var ju 7km rundan. 5km sprang jag på 28 minuter och efter 6,3 slutade jag springa och gick resten av vägen hem. Ingen vätska och bara helt sjukt varmt. Men men! Bättre 6,3 ärm noll ?

En svettig 6.3km runda

I dag på Sveriges nationaldag så blev jag lite sugen på att springa igen. Hade lovat frun att hämta henne när hon slutade 14:00 i dag och klockan vad 13:00. Men! Varför inte springa runt i Sankt Lars parken så länge jag hinner? Så fick det bli. Blev en lite runda och gött var det.

Sveriges nationaldag i Sankt Lars parken
Runt Sankt Lars parken i ett par skor

Vet inte riktigt vad kartbilden ska likna, men runt på olika vis blev det.

Nu är det chill till i kväll som gäller! Ha en fin nationaldag ?? alla